At tilbringe et år på en sprog efterskole er min skønneste belsutning i mit liv!

For fem år tilbage boede jeg et herligt år på en sprog efterskole. Det ophold var bestemt et af de dejligste år i mit liv. Jeg blev beriget med utallige oplevelser, store som små, & flere nye formidable veninder. Den sprog efterskole, jeg besluttede mig for, var en Cambridge engelsk efterskole, hvilket resulterede i, at sprogefterskolen tilbød en kløgtig engelskundervisning. Dét efterskole engelsk, jeg lærte, har haft en koloenorm betydning for mine senere jobmuligheder. Jeg arbejder nu som sprogforsker, & har af den årsag haft virkelig meget glæde af at bruge et år på en Cambridge engelsk efterskole. Dén efterskole engelsk undervisning vi modtog, var af prima kvalitet. Min sprog efterskole havde nogle virkelig meget dygtige lærere tilknyttet, og det bedste af det hele var, at de ydermere også var gode til at struktuere en undervisning. Det har stor betydning for min indlæring, at lærerne er i stand til at kommunikere selv fagligt svært stof.

Hvilket blev formidlet indledningsvist besidder jeg et job, hvor jeg fantastisk meget har mulighed for at drage nytte af, at jeg spenderede et år på en sprog efterskole. Dén Cambridge engelsk efterskole jeg var student på er den absolut vigtigste årsag til, at jeg blev optaget af det engelske sprog og den engelsk kultur. At spendere et år på en sprog efterskole grundlagde min mani for sproget, samt en optagethed af at anerkende, præcis hvor koloenorm en betydning, det har for folks interageren med hinanden, at vi er i stand til at forstå hinanden gennem sproget. En kæmpemæssig del af menneskers sociale interageren er fuldstændig afhængig af chancen for at kommunikere – både verbalt og non-verbalt. Mit fantastiske år på en Cambridge sprog efterskole gjorde mig i stand til at læse Engelsk og Dansk på Aarhus Universitet. Som nu har betydet, at jeg kan leve af min mani for sprog og kultur. Hvis I selv, eller kender nogle, der interesserer sig for sprog, vil jeg absolut anbefale et år på en sprog efterskole. Jeg har bestemt aldrig fortrudt mit år på efterskole, & nu jeg tænker over det har jeg absolut heller ikke hørt om nogen tidligere elever, der har fortrudt et år på sprog efterkole.