Denne blogger bli’r skolet i slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd

Yours truly forstår en smule omkring slibebånd - http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband, , slibematerialer - http://katalog.prebenz.dk/slibning, og slibeskiver - http://katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver, . Men sådan noget er arbejdsområdet for denne bloggers temmelig nye praktiske gris af en kæreste. Slibematerialer, slibebånd samt slibeskiver kan benyttes til bl.a. gulvarbejde og polering af ting og sager, såfremt jeg opfattede mandens information rigtigt. Måske metal Slibebånd og slibeskiver kan vidst nok også monteret på boremaskiner.

Undertegnedes stærke side kan ikk siges at være grej & håndværk. Kæresten arbejder med divergent arbejde hos en gulvmand og hos en haveanlægger. Så fyren bruger maskiner, slibematerialer, slibebånd og slibeskiver i jobbet med at behandle betonfliser og slibe trægulve med mere.

Kent oplyste mig som kæreste, hvordan og hvorledes han i sit arbejde arbejder med slibebånd, slibeskiver og slibematerialer til sine arbejdsopgaver. Og at hans kolleger på samme tid gør brug af slibebånd, slibematerialer samt slibeskiver ifm jobbet med haveanlæggelse. Ik en helt ringe erfaring at have, her hvor flere af mine venner tager springer til at rykke i villa.