Det er ik’ en hemmelighed, at pvc vinduer er funktionelle for terrasseoverdækninger.

I min familie synes om iværksætteri. Familiens medlemmer, vi arbejder henimod at være vores egen chef. For os er det et fantastisk kick at have kundskaberne til at grundlægge en virksomhed op fra bunden, og se virksomheden blive vakt til live. Vores farfar var indehaver af sin egen forretning, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Da jeg var et lille barn husker jeg klart, hvordan jeg nød at opholde mig i hans butik. Jeg syntes, at det var fængslende at analysere alle de forskellige personer, der opsøgte hans butik.

Hans gesjæft var forhandler af et kæmpe udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre plus plastdøre. Hvilket resulterede i, at adskillige klienter spenderede ekstremt mange timer i gesjæften, for at vælge akkurat dé ting, de ikke kunne leve uden! Og det var for mig bestemt overraskende at analysere dé praksisser!

Lige fra jeg var en lille rolling har jeg været uovertruffen opslugt af hvordan vi indretter os. Efter at jeg har brugt utallige timer i hans gesjæft, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, forstod jeg, at der findes flere forskellige opfattelser af det meningsfulde liv. Personer er ikke ens, og dét der repræsenterer mening for mig i min dagligdag, er ikke nødvendigvis dét samme, som for andre personer. Og det faktum føler jeg er grundlæggende at tænke over, så snart at vi møder folk, som ik besidder vores livsanskuelser. På grund af min barndomstid, hvor jeg hyppigt observerede folks valg af for eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre samt plastdøre, gennemskuede jeg, at vores indkøb afslører vores indre værdier. Stunderne i butikken har resulteret i, at jeg som fuldvoksen har en interesse i kulturstudier!