Fifty shades triologien er på alles læber som aldrig før…

På PR-sprog siger man; sex sells! Det er et fantastisk ordsprog, og det har stadig en sandhed i sig. Det er imidlertid hvad jeg går og tror. Og jeg har tænkt mig at klarlægge, om dette mundheld i grunden taler sandfærdigt! Jeg leger med tanken om at iværksætte min egen biks. Til at starte med tror jeg, at det er smartest at opstarte en onlinebutik. Hvis det går helt igennem godt, kunne jeg meget godt have lyst til at åbne en fysisk butik. Biksen skal tilbyde fleshlight, fifty shades romanen, samt et kondom til de, der ønsker et sådant. Fifty shades har i en rum tid været virkelig efterspurgt, og er blevet offereret fantastisk meget plads i alle medierne. Alle kender til fifty shades. & jeg krydser fingre for, at dét har den betydning, at jeg er i stand til at tiltrække mange potentielle kunder, som er fascineret af fifty shades… For evt. er de så optaget af andre ting også, såsom fleshlight eller et tidstypisk kondom! Eller det er i hvert fald mit håb!

Jeg har siden midten af 80’erne håbet på engang at opstarte min egen biks. At det så lige blev en virksomhed, som forhandler fleshlight, fifty shades eller et særligt slags kondom, må jeg uden tvivl forklare som noget tilfældigt! Men ej desto mindre er det realiteten nu. Jeg har ik’ nogen drømme om at tjene mange knaster på at tilbyde fleshlight, fifty shades eller et kondom hist og her. Jeg ved, at også denne lille niche er trangt. Men det er heller ik det altafgørende at blive rig. For mig som person er det mest essentielle herligheden ved livet som indehaver af en butik. Det afgørende for mig ligger i at søsætte noget fra bunden. Det er det, jeg er optaget af nu, hvor jeg er så småt er ved at overveje, om gesjæftens generelle sortiment skal indeholde fleshlight, fifty shades, eller et kondom til den kvalitets bevidste forbruger. Der er hjernedød mange bestemmelser, som skal træffes. Og helt generelt er der virkelig mange småopgaver som skal klares.