For øjeblikket går den vilde jagt efter en ny kaffeautomat!

Jeg tjener til vejen og dagen ved at være en såkaldt alt-mulig-kvinde på min arbejdsplads! Det refererer til, at jeg har en del forskellige kasketter, og jeg har af den årsag ligeledes mange forskellige opgave typer. Det passer lige til min person. Det var begribeligvis også af den grund, at jeg søgte opslaget tidligere på året, fordi jeg nyder, at min arbejdsdag er bygget op af usandsynligt mange forskellige projekter. Men disse præsenterede fakta får den konsekvens, at jeg tit bliver sat til nogen projekttyper, som jeg har absolut ingen erfaring med. Det er sket nu her, hvor jeg har fået den opgave at lokalisere og købe en senmoderne kaffeautomat til venteværelset. Jeg ved slet ingenting om kaffeautomater… Den kaffeautomat vi har nu er uheldigvis gået itu. Min arbejdsplads har desværre ingen fast leverandør af kaffeautomater, så derfor er det mig, der researche og opspore en sådan.

Det er af den årsag, at jeg nu vælger at uddybe denne temmelig kedsommelige hverdagsanekdote for alle Jer derude. Jeg håber stærkt, at I ligger inde med skarpe råd til, hvilke kaffeautomater, der er værd at bruge knaster. Jeg ved f.eks., at dén kaffeautomat, der nu er gået i udu, var forholdsvis fantastisk stor, & dét behøver den næste kaffeautomat ikke absolut være. Ellers er realiteten den, at der ik er særligt mange andre krav, som den næste kaffeautomat bare må leve op til. Den realitet stiller mig selvfølgelig i en fortrinlig position, hvor jeg næsten på egen hånd kan købe akkurat den kaffeautomat, som jeg synes om. Men på samme tid, gør det også hele processen mere svær. Som sagt før forstår jeg mig ej på kaffeautomater & efter, at jeg har gjort mig bekendt med markedet for kaffeautomater, må jeg sige til Jer, at jeg er blevet ekstrem modløs. Antallet af sælgere af kaffeautomater er enormt, & jeg føler, at det er fantastisk vanskeligt at danne mig et overblik. Derfor håber jeg ovenud meget, at I har lyst til at hjælpe mig med at finde frem til den perfekte kaffeautomat til vores alle sammens arbejdsplads. Det ville være ret så lækkert, hvis I kunne hjælpe mig med at skabe et overblik over markedet for kaffeautomater…