Hold huset varmt med el-gulvvarme og optimal isolering

Døjer du med kolde fødder så snart, du står ud af den lune dobbeltseng? Så kan du få glæde af at overveje el-gulvvarme. Investerer du i el-gulvvarme frem for gulvvarme med varmt vand er det nemlig muligt for dig at få opvarmet gulvfladerne i jeres hus samt resten af rummene i boligen til en fordelagtig pris, som et resultat af at I er fri for at smide penge ud af vinduet at varme et flere cm tykt betonlag op. Dette resulterer i, at det er muligt for dig varme et velisoleret hus på ca. 125 kvm op for blot 10.000 kr. om året uden at bruge øvrige opvarmningskilder end den elektriske gulvvarme.

Det er ikke desto mindre fundamentalt, at I ikke bare sørger for, at jeres villa er isoleret nok, såfremt du skal nyde godt af af udgifterne til elektrisk varme i gulvet. Desuden bør din ægtefælle og dig handle med det samme, i det tilfælde at der er tegn på en fejl i anlægget ved at hyre en certificeret tekniker, der har ekspertisen til at udbedre skader i jeres el-guldvarme anlæg. Den ideelle tekniker med erfaring inden for el-gulvvarme er nemlig i stand til at identificere skaden på kort tid og bagefter få den lavet uanset hvilket mærke det er.

Er din ægtefælle og dig med jævne mellemrum ude for at relæet slår fra som en følge af at sikringerne springer, eller er gulvvarmen bare ude af drift? Ved hjælp af termografisk grej vil en erfaren tekniker kunne identificere fejlen ganske effektivt, i det tilfælde at I står i netop den knibe. Dernæst er det bare at brække gulvbrædderne op på det berørte sted med henblik på at reparere din el-gulvvarme. Samtidig er der tillige mulighed for at gennemføre en mere dybdeborende undersøgelse af systemets andre dele. Det eneste, der er påkrævet for dig er at finde frem til den mest hensigtsmæssige reparatør med ekspertise i el-gulvvarme, og så kan dette gennemføres ret smertefrit og billigt.