Hundehvalp forudsætter hegn – men et skagenshegn eller støjhegn

Jeg og kæresten kommer til at blive én yderligere, og den nye beboer stiller krav til lidt planlægning og ansvar. Vi får om kort tid sød shæfer, kæresten og jeg, og derfor har vi endelig taget og oppede os til noget praktisk, som både jeg og ham alt for længe har forhalet. Nu skal vi anskaffe 1 hegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn, om domicilet. Sådan et hegn er for os en stor beslutning og ikk’ en opgave, vi fik klaret imens ellers haveglade mig starter på at komme ud og nyde haven og indkøbe terrassemødler og ting derud til. Men han har besluttet at på lørdag ska’ det være. Men så dukker det store spørgsmål op om hvorvidt kæresten og jeg foretrækker et styks støjhegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, eller et Skagenshegn » www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn,.

Jeg er lidt faldet for det klassiske Skagenshegn. Skagenshegnet er klassisk og flot hvidt og måske en smule traditionelt. Hegnet syner passende i højden, og hegnet matcher så lækkert med mine forestillinger vedr. godt med planter nær et kridhvide hegn som vi kan få med et Skagenshegn.

Min mand har begrundelser for støjhegn, som forståeligt nok er vældigt praktisk & som navnet antyder virker dæmpende mod trafikstøjen fra den store vej, ligger nær bagved vores murermestervilla. Jeg forstår godt alle hans argumenter omkring det støjhegn. Jeg vurderer kun at det hegn bliver så tæt og højt. Det tildeler os på den anden side som bonus afskærmning fra de forbipasserendes blikke med et støjhegn. & den havekyndige kan os godt sætte fine blomster mod hegnet.

Mon I læsere ville beslutte jer for det flotte Skagenshegn eller et praktisk støjhegn, hvis I præcis som os havde hjem op af ringvejen og sku’ have hegn? Inden næste uge skal få valgt det endelige hegn.