Jeg ændrede mening efter en dag med Efterskolernes Dag

Kunne ud tænke dig vælge den rette efterskole. Forinden jeg var til Efterskolernes Dag [http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag] var jeg usikker på mit valg. På Efterskolernes Dag holder skolerne åbent for udefrakommende, så nye elever kan kigge forbi. Der er nok at se, men det er altså beroligende at komme ud og opleve de mange efterskoler og mærke stedet og stemningen.

Et held var det at jeg og mine forældre ræsede til Efterskolernes Dag før jeg valgte efterskole. Jeg var langt mere sikker på, hvad for en efterskole jeg ville ansøge, da jeg havde været på Efterskolernes Dag. Den efterskole som var min umiddelbare førsteprioritet, valgte jeg lidt overraskende fra, for til Efterskolernes Dag var det blot en anden, som virkede bedre. Jeg syntes, hvordan lærere og elever på den anden skole var mere mig, som jeg bare kunne mærke.

Efterskolernes Dag er Der er en forvirrende begivenhed at tage rundt på Efterskolernes Dag. Vi har ikke nogen bil, men vi ku’ gudskelov få min farbrors gamle Toyota, så det var muligt at opleve alle tre skoler. Jeg fattede nu i en fart, at det var den efterskole, jeg ville vælge, på det tidspunkt hvor jeg var på efterskole nr. to ved Efterskolernes Dag.