Jeg forstår, hvor koloenorm en betydning et formidabelt butiksinventar har…

Lige om lidt sker det! Jeg introducerer min 3 virksomhed! Jeg er helt overdrevent lykkelig & påtænker at jeg vil fejre den rare nyhed. Men jeg har også en skummel bagtanke.

Kollegaerne og jeg skal til at finpudse min gesjæft & vil meget gerne modtage kompetente fif angående butiksinventar. Jeg mangler blandt andet at købe hyldeforkanter , http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldeforkanter/, , et nyt hyldesystem , http://www.pr-trading.dk/articleproduct/Hyldesystem/, , varesikring , http://www.pr-trading.dk/articleproduct/produkt_varesikring, & en brochureholder, der skal stilles tæt på kassen. Jeg er af den holdning, at udbuddet er kolossalt! Og jeg er akkurat nu fuldstændig forvirret, så alle råd er ekstremt værdifulde! Jeg er bevidst om, hvor vigtigt det er, at min forretning fremtræder lækker for mine kommende besøgende. Derfor er det igeledes afgørende, at jeg lokaliserer det mest perfekte butiksinventar.

Jeg er også vidende om, hvor altafgørende det er, at mit butiksinventar

passer til mit forretningskoncept…

Mine forældre har forklaret for mig, at siden jeg var en lille pige, har jeg sagt, at jeg som voksent menneske ville blive selvstændig. Således er det en kolossal drøm, der lige nu virkeliggøres. Men jeg synes naturligvis også, at der er fantastisk meget at jeg skal se til lige nu. Jeg lægger derfor spilvågen adskillige gange & gør mig tanker vedr. hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring, samt hvilken brochureholder, jeg skal købe! Der er usandsynligt mange afgørelser, der skal tages. Men herligt nok har jeg en familie, som støtter mig, og tidligere klassekammerater, der ik er blege for at offerere en hjælpende hånd. Men disse hjælpsomme folk er ikke særligt bevidste om hverken hyldeforkanter, butiksinventar, hyldesystem, varesikring eller hvilken brochureholder, der vil spille sammen med resten af indretningen. Således har jeg absolut behov for jeres hjælp. Er i bekendte med et firma, der er fageksperter indenfor butiksinventar, der er i stand til at hjælpe mig? Jeg er desværre ikke selv vidende om nogen virksomheder, og jeg er af den holdning, at mine searches på www har været spild af tid!