Jeg og min datter søger ny speciallæge klinik Middelfart

Gynækolog klinik Middelfart - xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart –

Jeg har skiftet bopæl til Nørre Aaby og skal hermed have ny speciallæge. Jeg leder efter en gynækologklinik i Middelfart eller omegn og har derfor søgt på internettet efter ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart”. Jeg har fundet et par relevante læger i min søgning, og jeg har desuden søgt efter speciallægeklinik i telefonbogen. Her har jeg fundet Niels Lunde Fyn og to-tre øvrige gynækologer med klinik i mit nabolag.

Jeg ønsker at være knyttet til en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, på grund af, at jeg har en del irritationer ved menopausen og har slemme varmefornemmelser, så mit inderste lag tøj nærmest er gennemblødt. Symptomerne ønsker jeg at have en speciallæge som for eksempel Niels Lunde Fyn eller lignende til at tjekke op på. Måske kan jeg kan komme i en virksom kur, så jeg kan undgå hedeturene.

Jeg internetsøger endvidere på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om jeg samtidig kan vælge en god speciallægeklinik til min veninde. Elin har før haft tegn på celleforandringer og fik foretaget et keglesnit, som bekymrede hende. Den skønne pige er bekymret for at gentage operationen, og vil gerne blive podet lidt oftere end almindeligt hos en speciallæge i gynækologi. Og hun er ligesom mig fynbo. Så hvis jeg finder en kompetent speciallæge klinik Middelfart kan vi begge 2 benytte stedet. Det kan tænkes, at den nye praksis bliver Niels Lunde Middelbart praxisen eller et et andet sted i nabolaget, som vi har fundet frem til. Det endelige valg bliver nok baseret en rundringning og noget sammenhold af deres tilbud, hvornår de har åbent og deres telefontider.