Jeg ønsker ny gynækolog klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Undertegnede er flyttet til Fyn og skal derfor skifte til ny speciallæge. Jeg mangler en speciallægeklinik på Fyn og har derfor søgt på nettet efter ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart”. Der er dukket flere centrale læger op i min søgning, og jeg har desuden søgt klinik i telefonbogen. Her har jeg lagt mærke til Niels Lunde Middelfart og nogle øvrige gynækologer med praksis her i nabolaget.

Jeg ønsker at være knyttet til en god og dygtig speciallæge klinik Middelfart, idet jeg oplever temmelig mange vanskeligheder med overgangsalderen og døjer med hedeture, der gør, at mit inderste tøj næsten er helt vådt. Det ønsker jeg at have en speciallæge som fx Niels Lunde Middlefart eller lignende til at se nærmere på. Det kan være, at jeg kan komme i god medicin, så jeg undgår hedeturene.

Jeg søger også på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at tjekke, om jeg kan opstøve en kompetent klinik til veninden. Pia har før haft tegn på celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, der forskrækkede hende. Hun er ret bekymret for at gentage det, og ønsker hermed at gå regelmæssigt hos en gynækologisk klinik. Og hun er ligesom mig fynbo. Skulle jeg vælge en fin gynækolog klinik Middelfart kan vi begge komme der. Måske bliver det Niels Lunde Fyn praxisen eller et en af de andre gynækologklinikker i nabolaget, som vi har fundet frem til. Det involverer lidt rundringning og lidt sammenhold af telefontider, hvornår de har åbent og deres tilbud.