Kæresten og jeg vil købe en brugt skoda – formodentlig en skoda octavia eller en skoda suberb combi

En skoda octavia » http://www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx, eller skoda suberb combi passer netop med vores behov for plads. Det vurderer vores dejlige forhandler. Vi ruller jævnligt rundt på rigeligt med stft, og så triller vi i skoven med vuffen, så vi har behov for plads i bilen.

Vi har haft Skoda i en række år og er tilfredse med det mærke, så af den grund overvejer vi en skoda suberb combi eller skoda octavia. Vi er ikke i tvivl om, at vi skal have en brugt skoda. Vi sætter huset i stand og har derfor ikke penge til at få ny bil. En ny bil mener jeg i øvrigt ikke er vores behov. Og det er desuden lidt et spild af ny bil med alle vores snaskede sko og hundepoter.

Vi har begge forsøgt at høre hos venner og kolleger om vores beslutning. Nogle ville bestemt ikke anbefale en brugt skoda. Min ven foretrækker en skoda suberb combi og min bror plæderer for en skoda octavia. Måske er det prisen, der ender med at tale – og sker det overtager skoda suberb combi. Scoda octavia har til gengæld vundet præmien som året bil 2014, så den er jo et rigtig fornuftigt valg. Jeg finder det godt nok ikke helt pærelet at vælge brugt skoda. Måske skal vi over til bilsælgeren og høre ham ad. Han er til alt held behagelig og pålidelig, tænker vi.