Knæsne mig har problemer med at vælge nye gode lamper til min lejlighed

Juhuuu, lille mig har glædet sig til at få lov til at løfte sløret for denne skønne udmelding i evigheder, mærkes det cirka lissom. Undertegnede har været så glad, men nu er aftalen længe ventet formelt set i orden, så I skal selvsagt være blandt de allerførste til at få nyheden at vide..!

Jeg har for nylig erhvervet en herlig bolig, som jeg har set frem til at købe i utallige år. Lejligheden er stor & nymalet, med et rummeligt bad plus en balkon, som jeg glæder mig til at benytte til sommer. Jeg har snart erhvervet alle det møblement, som jeg skal benytte, så den ting som mangler nu, bliver faktisk en masse lamper , www.lampeguru.dk, . At det faktisk bliver utrolig væsentligt hvad for nogle lamper, som er i en villa, har jeg fundet ud af.

I første omgang bør der helt sikkert findes lamper hvor det bliver praktisk, men man bør ej udelukkende bestille de billigst mulige lamper, for de ruinerer altså indtrykket af huset som helhed. Eventuelt 2 Normann lamper til at hænge ved bordet: jeg tænker, at jeg evt. bør vælge anerkendte lamper til alrummet. I køkkenet ønsker jeg mig en gruppe af spotlight lamper samt lamper under skabene, der lyser helt ned på bordpladen. En fin lysekrone, som bliver i stand til at danne en fremragende velkomst til ejerlejligheden, havde jeg faktisk funderet på i entreen. Smukke lamper findes der allerede i badeværelset, så disse behøver jeg ej at ændre.

At finde et par stående lamper til sofahjørnet & soverummet, som man fx bør anvende til at læse bøger, vil desuden være en praktisk tanke. På samme tid som at jeg aldrig behøver sidde i en mørk lejlighed, tror jeg på, at de optimale lamper har mulighed for at gøre min lejlighed mega fin.

Hvad så, mine kære virtuelle venner!? Vil I være behjælpelige med at vise mig de rette lamper til lejligheden? Jo, kom nuu..? Undertegnede er ikke så tryg ved at implementere fotografierne af lejligheden herinde. Hvis det findes altafgørende, sender yours truly selvsagt med glæde fotografier af hjemmet via mail jeres vej. 3-2-1 – Sæt i gang..!