Langt størstedelen af alle institutioner offererer akkurat nu temmelig meget efterskole motion…

Mit herlige år på efterskole [www.kongenshusefterskole.dk] var det bedste år i lang tid! Jeg vil ergo foreslå et efterskole ophold til hver og en, som spørger. Jeg tilbragte et uovertruffent et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg udvidede min horisont. Det er perlevenner, som jeg stadigvæk tager på udflugter med, flere gange om året. Det er en stor del af mit liv, som jeg ej ville være foruden. I tillæg til nye bonkammerater fik jeg samtidig fornyet stolthed over mig selv i løbet af mit efterskole år. Det har sin forklaring i al den efterskole motion [www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html], jeg fik! Hver mandag var der for alle piger og drenge arrangeret en eller anden type efterskole motion, & dét var det allerbedste, vi vidste! I de varme eftermiddage tog det udgangspunkt i naturen, hvilket betød, at eleverne samtidig med motionsdelen, fik masser af livsbekræftende luft. Min efterskole gik meget op i at kunne offerere en helbredende efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Alle eleverne værdsatte dannelsesrejsen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de offerede. Jeg kom i overjordisk form, og dén har fulgt mig også som ældre. Hvilket naturligvis har betydet, at jeg føler mig meget bedre tilpas…

Vi kender til, at der er virkelig mange mennesker, som viser interesse for et efterskole ophold, og jeg kan ærligt anbefale dét. I langt højere grad, såfremt man ej er vild med motion, kan efterskole motion vise sig at være en blid indføring i motionens verden. Der florerer muligvis nok idéer vedrørende, at efterskole kost og motion hyppigt efterlades, men det er ikke hvad jeg har kendskab til. Utallige personer er af den mening, at hver & en efterskole arbejder for at gøre det mest uforglemmelige for skolens beboere. Ergo er skolens ansvarshavere tit inderligt interesseret i at kunne offerere både nærende efterskole kost og motion, hvor alle slags mennesker kan deltage. Så min begæring til alle teenagere derude er; ta’ afsted! Vær vild, & tag et ophold på efterskole, dét vil I på ingen måde komme til at begræde! Tværtimod vil du kunne genkalde dig dit efterskole ophold med positive tanker…