Lige straks er Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn overstået

Er Hf Fyn, Hf Odense eller Fyns hf-kursus - http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus, relevant for dig

Måske ved du allerede, hvad du vil være. Det kan være, at du håber på at blive socialpædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går fokus efter et sprogligt studie på KU eller AAU.

Uanset hvilke uddannelsesdrømme, du tænker over, er jeg overbevist om, at Fyns hf-kursus, HF Fyn og Hf Odense giver dig det fedeste udgangspunkt for at få dem til at gå i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu skal jeg læse til lærer på seminaret, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget på studiet.

Er du usikker på, hvad du helst vil arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ikk, da jeg først startede. Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense giver adgang til et par år til at komme på rette vej. Der kommer du omkring en masse fag.

Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus – Opfyld fremtidsdrømmen

Afslutter du 9. klasse til foråret, og kunne du tænke dig at få en uddannelse med masser af muligheder til rådighed? Tager du din Hf i Odense hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så kan du selv styre HF’en til lige præcis den studieretning, som du drømmer om at komme ind på! Det var det rigtige for mig.

Foruden den almindelige Hf , hvor du kan vælge valgfag på niveau A til C, tilbyder de på Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn tillige målrettede linjer: pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen plus naturfags- og sundhedslinjen. Disse linjer er hver især skræddersyede til bedst at gøre dig klar til din drømmeuddannelse.

Adgangskrav til Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn

Drømmer du om at tage din Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så må du først matche en hel masse adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn så tjekker dine faglige og personlige kompetencer.

Afslutter du 9. klasse til forår, skal dine undervisere beslutte, om du er klar til at læse en HF eksamen. Måske er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan tage Hf’en hos Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus. Det skulle jeg, men det er overhovedet ikke så slemt, som det kan lyde.

Det skal I nok komme igennem, så I kan komme igang på Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus