Mellem min mand og jeg har vi uenighed om prioriteringen – kagefyld samt lege til ungerne mod havelåger & hegnsstolper

Kender I det? Min kæreste ka’ i de her dage ikk tænke på noget andet end havelåger - http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager – og hegnsstolper {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper}, imens jeg render & spekulerer på barnets fødselsdagsfest omkring valg af lagkage og saftevand. Ej altså. Vi vil se at få udskiftet matriklens svækkede hegn, og projektet gør at mig og kæresten ska’ have nye hegnsstolper og at vi ska’ udpege et produkt ml utallige forskelligartede havelåger. Men kunne det ikke godt afvente til børnehavefesten, hvor jeg og ham får 20 børnehaveunger på visit, er overstået? Det vurderer praktiske jeg bliver virkelig anspændt at ordne alene.

Straks at børnehavebørnene er blevet underholdt med banan/kiwi/jordbærlagkage og lege, så ska’ min kæreste og mig i fællesskab bestille havelåger og hegnsstolper. Ellers regner moi ikke med, at stressede jeg slipper for min kærestes ævlen om haveplaner, hegnsstolper, træ vs. aluminium og det gode ved ved havelåger med lås. Hmm tænke tænke

Jeg har ikke overvejet min type i havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper var bare af den kaliber, som stod der, hvor jeg har haft barndomshjem som barn. Men jeg og manden må tage bestik af det praktiske til haven, nu hvor jeg og ham lever i hus. Min kæreste kom frem til lidt rutinerede producenter på nettet og ka’ ikke afgøre valget af om vi skal vælge hegnsstolper i træ eller aluminium. Jeg er sandsynligvis mest til træ, men alu-hegnsstolper er måske mere stærke? Det er måske bedst?

Mig og kæresten har diskuteret om at få høj låge til haven, og i dag har kæresten opdaget flere robuste og lækre havelåger, der heldigvis også er låsbare. Den tanke er dejligt, i det kæresten og jeg lever et sted, hvor ingen vil reagere, skulle det ske at der kommer indbrudstyve.