Om foråret elsker alle drenge og piger undertøj fra Lovebugs…

Min tvillingesøster og min farmor arbejder i en insitution som opdrager, og betror hyppigt memoirer fra hendes hverdag. Hun har været fastansat i hundrede år, & besidder ergo et skarpt viden om, hvordan børn & barnealderen har ændret sig. Dét er altafgørende at researche i, hvilken position børn besidder i samfundet, både fortidigt og nutidigt set. I denne konneksitet bliver hendes rutiner uundværlige!

Min bekendte fortæller, hvorledes rollinger i vores samfund har megen selvbestemmelse. De fleste har tit overhørt et forældrepar forespørge deres barn: Vil du helst blive iklædt bukser syet af Lovebugs (www.smaahjerter.dk/boernetoej/love-bugs_1971.html) eller By Nord (www.smaahjerter.dk/sengetoej-fra-by-nord_454.html)? Rollinger foræres usandsynligt mange valgmuligheder i vores kulturkreds, hvilket kan risikere at gøre det lille pus rundtosset. Rollinger har godt af struktur og planlagte forløb, men utallige valgmuligheder, rollinger bliver mødt med kan resultere i at svække dén organisering. Kulturvidenskabelig forskning har sandsynliggjort, at børn har det godt, så snart deres mor beslutter, at de bærer tøj produceret af Living Kitzbuhel (www.smaahjerter.dk/living-kitzbuhel—de-smarteste-sko-til-boern_1999.html) og By Nord!

Dét er mønsteret i dag, at afkom anskues som mennesker der besidder retten til selvbestemmelse. Tidligere skulle små pus udelukkende blive set, men ikke høres. Nu om stunder iklædes vores afkom high-end børnetøj syet af Lovebugs & Dollys by le Petit Tom, for at symbolisere en fejlfri kaste. Men desforuden må de rare små i øvrigt også blive hørt i emner vedr. deres opvækst. & det har den betydning, at en stor mængde vedtagelser ik tages på deres vegne, men tværtimod med de kære små. Udgangspunktet med at implicere vores kære små flittigt i beslutningsprocesser er en god ting, men eventuelt kan det resultere i, at forældrene gør de små pus en bjørnetjeneste. Små pus kan lide viljestærke forhold, og mange spørgsmål omkring, om de i særdeleshed vil i butikker & prøve kjoler fra Okker Gokker & By Nord, eller om de ønsker at hoppe rundt i skoven er ej for altid dén mest konstruktive teknik til at inkludere sine afkom på…