Om tanker om tidsregistrering og stempelur i fortiden og på mit nuværende arbejde

Før i tiden funkede tidsregistrering [http://danmade.dk/] på værksteder og arbejdspladser ved, at de timelønnede returnerede kort, som med brug af et stempelur [http://danmade.dk/produkter/stempelur/] blev tjekket. I dag er tiden løbet fra sådan en manuel og ik synderligt tidsoptimeret proces. Som følge deraf er afbenyttelse af stempelur til tidsregistrering digitalt og uret forsender automatisk data til pigerne nede i bogholderiet. Undertegnede skønner faktisk at enhver af dem jeg arbejder med kan opspore vores tidsregistrering og stempelur og rette, hvis der kommer tvivlrådighed frem vedr., hvornår man gik forleden. Med digital tidsregistrering har bogholderne 100 procent systematik i vores registreringer.

Tidligere før jeg fik job her, hvor jeg har arbejde idag har jeg tidligere været nødt til på egen hånd at holde tjek med min personlige tidsregistrering og anede intet om stempelur. Det kreerer måske en fornemmelse af uafhængighed, selv at håndtere tidsregistrering uden brug af stempelur. Men jeg er uforbeholdent totalt lykkelig over, at vi på arbejdespladsen gør brug af digital, automatisk tidsregistrering, for på den måde ska’ jeg ikk uden registrering om fredagen huske, hvor vidt jeg mon er foran eller bagud. Og i de tider i mens jeg går til bunds i aftenarbejde, så kan jeg knokle igennem imens det smarte digi stempelur klarer alt det her tidsregistrering. På den måde er jeg ik nødt til selv huske tidsregistreringen når det er sent.