Planlægningsglade mig skal stå for book underholdning ved et bookingbureau – træffe valg af book standup eller book livemusik

For et par uger siden valgte jeg at medvirke i festudvalget for den vordende firmafest på mit job. Efterhånden havde jeg fået tildelt ansvarlighed omkring at ringe til et bookingbureau der kan fremstøve noget, som der ska’ fornøje os medarbejdere hen på aftenstunden. Vi har sportstema i løbet af dagen, men om aftenen står den på ”book underholdning” af af sjov og spas hos et bookingbureau. Jeg må træffe en beslutning nu.

Jeg lytter til de øvrige mennesker i festudvalget, når det gælder book underholdning. Nogle går efter book standup og andre hælder til book livemusik. Jeg har indbudt de øvrige medlemmer votere om book livemusik eller book standup og I har måske gættet det. Vi er 9 i alt i udvalget og minsandten om ikke der er 4 stemmer på book standup og samme antal valg på book livemusik. Med det i baghovedet er jeg nødt til at beslutte egenhændigt mens jeg skal snakke med det bookingbureau, jeg som ser professionelt ud.

Jeg er lykkeligvis så svineheldig, at der ik er en kolega, som der ikk vil lade mig træffe beslutningen book underholdning. Så jeg tror det kommer an på, hvilke bands eller komikere vores bookingbureau kan berette der er tilgængelig. Naturligvis endvidere hvad det koster med book underholdning af livemusik versus standup.