Skal vi beslutte os for gulv med tæpper eller væg til væg tæpper?

Et stort projekt i boligen har vi, jeg og min mand, gang i. Vores soveværelse såvel som stue skal nemlig istandsættes. Vi vil eksempelvis erhverve splinternye liftgardiner , www.jemtex.dk/liftgardiner, , af den årsag at de gamle er virkelig ødelagte, men vi er stødt på et problem. Min kæreste og mig kan ikke vælge imellem gulv foruden tæpper , www.jemtex.dk/taepper.html, eller væg til væg tæpper , www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html, . Antageligvis kommer de helt nye liftgardiner til at være i en lys farve, således at værelset ej virker så mørkt, selvom gardinerne er nede. Jeg kan ikke vente med at anskaffe nogle helt nye liftgardiner. Gulv samt tæpper vil jeg gerne have, af den grund at det efter min mening er flottest, men min fyr kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, pga. at de får rummet til at se hyggeligt ud. Han siger tillige, at vores unger ikke kommer til skade ligeså hurtigt, når de leger med væg til væg tæpper, som han foreslår. Jeg synes dog stadig, at vi burde anskaffe gulv samt tæpper, af den årsag at ungerne jo slet ikke skal lege så vildt. Det er da altid noget, at vi, mig og min kæreste, er enige om vores liftgardiner. Mit håb er, at vi også snarest finder et svar på problemet mht. tæpperne, af den årsag at vi jo tilmed har adskilligt andet, som vi skal lave end tæpper.