Søstrene søger lejeboliger – fx lejebolig Østerbro plus Lejebolig Hellerup plus lejebolig Vestsjælland samt Lejebolig Sydsjælland

Selv er jeg ret meget en københavnerpige, som elsker kaffebarer og pladebutikker. I stedet snakker min søster om at smide p-pillerne senest når hun fylder otteogtyve, ligesom hun helst vil residere mere roligt hvor der er æbletræer + hyggeligt tilhørsforhold. Hende og jeg søger begge efter dejlige lejeboliger, men vi bør sandelig ikke lige drage i fælles søstrebolig, som jeg og søs Vi ska’. Derfor søger københavnerglade jeg mod lejebolig Østerbro - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/ – eller lejebolig Hellerup, så jeg ka’ være lige ved byen, men mod den mere stille ende af byen. Og Henriette hælder til et styks lejebolig Vestsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/ – eller lejebolig Sydsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland/ – . Vi søstre er dog på samme sti om at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Dér er vi enige.

Min søs og jeg er begge begyndt på at lede efter lejeboliger. Min søster og jeg har grublet over om at jeg og hende burde finde lejeboliger i fællesskab hvor vi kunne leve sammen eller i det samme lokalområde. Men det virker altså ikke. Min søster og mig ønsker nogle meget forskellige beliggenheder, og imens undertegnede søger på lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så internetsøger hun efter ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland”.

Lejebolig Sydsjælland / lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Søs og jeg indtaster uens placering ind for vores lejeboliger, når hende og jeg eftersøger, men vi kan støtte hinanden med at holde styr på de bedste formidlere af lejeboliger og regler for lejekontrakter og fremleje.