Stor fan af Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus

Er Hf Odense [www.vucfyn.dk/fynshfkursus], Hf fyn eller Fyns hf-kursus relevant for nogle af jer

Måske har nogle af jer læsere allerede styr på, hvad du har lyst til at læse til. Det kan tænkes, at du går direkte efter et samfundsfagligt studie på Odense Universitet eller ønsker at blive socialpædagog, sygeplejerske eller politibetjent.

Uanset hvilke studiedrømme, du tænker over, er jeg sikker på, at Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus giver dig det absolut stærkeste udgangspunkt for at drømmene går i opfyldelse. Det gjorde de nemlig for mig, og nu vil jeg læse til folkeskolelærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget.

Jeg vidste ikke hvad jeg ville, da jeg begyndte. Er du heller ikke afklaret?. Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus giver en mulighed for et par år til at vælge retning. Det finder du ud af.

Hf Odense, Hf fyn og Fyns hf-kursus – Opfyld drømmen

Går du ud af skolen til sommer, og kunne du tænke dig at læse på en ungdomsuddannelse med masser af valgmuliger at vælge i mellem? Såfremt du gennemfører din HF i Odense hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus eller Hf Odense, så har du mulighed for at vælge den til lige præcis den retning, som du drømme om optagelse på. Det var det rigtige for mig.

Som supplement til den klassiske hf med valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus samtidig linjerne: Sproglig Hf, Politilinjen, Pædagoglinjen samt Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er disse linjer skræddersyet så du bedst kan klæde dig på til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus

Vil du at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du leve op til en hel række adgangskrav. Går du ud af 9. klasse til forår, skal din skole beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til starte på en Hf. Det kan være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan begynde på din HF hos Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense. Det var jeg nødt til ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Er det over et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare kaldt ind til en optagelsessamtale, hvor Fyns hf-kursus/HF Fyn/Hf Odense så tjekker dine personlige og faglige kvalifikationer.

Det skal jer kloge læsere helt fint komme fint igennem, så du kan komme igang på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn