Vær sød at hjælpe mig, hvor i verden kan jeg opspore et farvestrålende kostume til årets fastelavnsfest…

Den fremtidige udklædningsfest har et overdrevent sjovt tema. Jeg mangler kun en 1950’er paryk til at dække over mit ej særlig 1950-er agtige hår. Kostume [dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39]? Dét har jeg skam fuldstændig styr på!

Min bedre halvdel og jeg finder det skægt at klæde os ud! Det er som om, at jeg får det sjovere, når jeg iklæder mig et kostume og pludselig bliver zoombie, pirat eller den gode eller onde fe. Jeg har vidst arvet det fra mine forældre. Min mor er pædagog og hun har ofte et sejere kostume end vuggestuebørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde. Og min far er vores alle sammens julemand med skæg, tyk mave og det hele.

Jeg husker det tydeligt; som en lille bitte en var jeg altid klædt ud til fastelavn og da jeg var 7 år, gik jeg rundt i min prinsessekjole og bare tæer hele året. I dag opstøver jeg hver en mulighed og tager kostumer på til halloweenfester, tyrolerfest, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle rollinger, så jeg har muligheder for at tage til endnu flere temafester.