Varierende størrelser af trampoliner

Her den anden dag købte jeg en havetrampolin, som var en gave til min datter, af den grund at hun fyldte tretten år. Hun er springgymnast og har i lang tid godt kunnet tænke sig en havetrampolin, og da hun plagede mig så meget, har jeg købt den til hende. Jeg vil gøre alting for at gøre min datter glad.

Man kunne købe trampoliner i flere forskellige størrelser, men jeg anskaffede den største størrelse trampolin - www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx – , forretningen havde, så min datter har plads til at springe på trampolinen. Den trampolin, jeg erhvervede, er rigtig dyr, dog har jeg sparet op til hendes gave i noget tid, så jeg havde glædeligvis råd til den. Dog kostede det ekstra at kunne få en trampolin, der havde et sikkerhedsnet på, men det ville jeg hellere, end at hun vil falde ned og slå sig. Jeg synes, at trampoliner, som ej besidder et sikkerhedsnet, er ubetænksomt at vælge til børn, specielt yngre børn. Utrolig begejstret over at have fået en havetrampolin er min datter, og pga. det hopper hun og øver sine spring til gymnastik på den hver eneste dag. Derforuden har hun haft talrige venner på besøg, som har hoppet på den, og min datter og vennerne har det utrolig sjovt sammen, idet de hopper. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen er det hele værd, så jeg vil gerne rekommandere den til andre mødre samt fædre, hvis børn godt kunne tænke sig en havetrampolin.