Ved hjælp af forsatsvinduer bør du få ny isolering både simpelt & hurtigt

For at lave optimal isolering på ældre vinduer, der blot har et enkelt lag glas, bruges forsatsvinduer [www.frbvinduet.dk/forsatsvinduer]. Begave med en bedre isolering end splinternye vinduer med termoglas, formår forsatsvinduer, idet de altså påsættes rigtigt. Selv om min familie holder meget af de sidste måneder på året, er det meget køligt at befinde sig i huset, da det ikke er blevet isoleret rigtigt, og det er ret synd. Vores vinduer trænger alle sammen til at blive udskiftet, og et af vores store stuevinduer er smadret.

Selvom vores bolig med tiden er blevet beskadiget, er det meget yndigt. Forsatsvinduerne bevarer de ældre vinduer, som oftest er et betydningsfuldt element af boligers design. Bl.a. har alle vores vinduer et kendetegnende udseende, hvilket vi gerne vil have skal blive der. Fordi vores vinduer kun har en enkelt rude, skal de have forsatsvinduer sat i.

En gang imellem har nogle noget dug angående forsatsvinduerne. Duggen formindsker synet & indebærer risiko for på længere sigt at hærge vinduernes maling og træværk. Muligt er det at undgå duggen ved at gøre således, så det inderste vindue er mere tæt på den indvendige side, end det yderste er udadtil. Dermed kan den smule fugt, der kommer inde imellem glasruderne, bortventileres af en større mængde luft udefra. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens vinduer, hvilket, jeg synes, er virkelig smart. At vi kan få bygget forsatsvinduer, som er magen til vinduerne derhjemme, vil det sige. for øvrigt reduceres lysgennemstrømningen ved brug af de moderne vinduer, der har termoglas. Et lettere valg bliver forsatsvinduer pga. dette, når du ønsker at bibeholde lysmængden i villaen.