Vidste du at man kan bygge en genbrugsterasse ud af brugte eur-paller, andre paller, europaller og pallerammer?

Eur-paller er et økonomisk råmateriale at lave havemøbler af.. Du kan ind imellem opdage gamle pallerammer, Eur-paller og andre paller i butikker. Alternativt har du altid mulighed for at finde paller som eksempelvis eur-paller/europaller og pallerammer uden de store omkostninger flere steder. Det er muligt at fikse holdbare og nice have- og stuemøbler med brug af paller og pallerammer.

Paller som fx europaller/eur-paller og pallerammer kan fx gøres brug af til at opføre en sovebriks med et smart hovedgærde, ventilering nedenunder sengemadrassen og understel. Man kan ligeledes benytte eur-paller, europalle og paller til at lægge terrasse, men pallerammer er praktiske til køkkenbedet, dog må de ikk være behandlet. Til køkkenbedet er pallerammer ligetil at omdanne. Du kan også bygge pallerammer i forlængelse af hinanden og få et køkkenbed, der er i trappesystem. Ønsker du undgå behandlede paller, så gå efter eur-paller. For de er ikk trykimprægnerede.

Du kan male en ny europalle eller sætte 2-3 paller tæt sammen som kan sættes nær sofaen som hylde til bøger. Eller ved brug af nogle hjul på eur-paller eller en europalle kan du kreere et mobilt sofabord.. På internettet kan du finde mængder af forslag, hvor kreative mennesker uddyber, hvorledes de foreslår at benytte eur-paller, europalle, pallerammer og andre paller som en billig og hyggelig del af indretningen.